Voor werkgevers die te maken (kunnen) krijgen met het indienen van ontslagaanvragen, organiseert de afdeling Arbeidsjuridische Dienstverlening (AJD) van UWV daarom op vrijdag 17 februari, van 14.00 tot 14.45 uur, het webinar ‘Bedrijfseconomisch ontslag’.

Wat komt er kijken bij een ontslagprocedure?

In het webinar neemt AJD werkgevers mee in het proces rondom ontslag om bedrijfseconomische redenen. Vanaf het besluit tot reorganisatie en daarbij afscheid te nemen van één of meer werknemers, tot de ontslagprocedure bij UWV en de afronding van het dienstverband. Alle belangrijke vragen over ontslagaanvragen komen aan bod. Wat betekent bijvoorbeeld ‘ontslag met wederzijds goedvinden’? Waar vind ik de juiste formulieren? Welke informatie heeft UWV van de werkgever nodig? Mag een medewerker zich ziekmelden tijdens een ontslagprocedure? Is mijn werknemer na de beslissing van UWV direct uit dienst?

Aanmelden kan via: OnlineSeminar | Webinar: Bedrijfseconomisch ontslag

Terugkijken

Het webinar vindt plaats op vrijdag 17 februari aanstaande, van 14.00 tot 14.45 uur. Na afloop van het webinar ontvangen de deelnemers een overzicht van de belangrijkste punten die zijn doorgenomen en uitleg waar zij meer informatie over UWV-dienstverlening kunnen vinden. Het is mogelijk het webinar terug te kijken. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt automatisch een terugkijklink.