Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM)

Wilt u als mkb-ondernemer energie besparen en meer verduurzamen? De Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) helpt u daarbij. Met deze subsidie kunt u een adviseur inhuren voor een energieadvies op maat. Én voor ondersteuning bij het uitvoeren van een of meer maatregelen uit dat advies.

Wilt u als mkb-ondernemer energie besparen en meer verduurzamen? De Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) helpt u daarbij. Met deze subsidie kunt u een adviseur inhuren voor een energieadvies op maat. Én voor ondersteuning bij het uitvoeren van een of meer maatregelen uit dat advies. Het aantal aanvragen voor de Subsidie Verduurzaming MKB is de afgelopen maanden flink gestegen. Met deze regeling kunnen MKB-ers en kleine ondernemers een gespecialiseerde energieadviseur inschakelen... Lees het artikel

Filter berichten

Selecteer de gewenste onderwerpen

Nationaal Isolatieprogramma: doel 2,5 miljoen woningen isoleren

Meer dan ooit tevoren zijn mensen bezorgd over de hoogte van hun energierekening. Daarom gaat Nederland sneller, slimmer en socialer isoleren via het Nationaal Isolatieprogramma, een langjarige, programmatische aanpak van slecht geïsoleerde huur- en koopwoningen.

Lees het artikel

Kom 16 juni om 17.00 uur naar het CobouwCafé in Den Haag

Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra organiseert samen met de NOA op 16 juni a.s. een Politiek CobouwCafé. Dit vindt plaats van 17.00 tot 18.30 uur in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Voor deze bijeenkomst nodigen wij u als leden-ondernemers van een bij de Aannemersfederatie aangesloten branche van harte uit. De bijeenkomst is live in perscentrum Nieuwspoort, vlakbij de Tweede Kamer.

Lees het artikel

Bent u als bedrijf op zoek naar een calculator?

Bent u als bedrijf op zoek naar een calculator? Overweegt een medewerker een overstap als calculator? Bedrijven in de bouw, infra en techniek investeren in mensen. Deze sectoren blijven groeien en hebben in de komende jaren veel mensen nodig. Steeds vaker stappen mensen succesvol over naar een baan in de bouw, infra of techniek, mede dankzij het persoonlijke traject Je gaat het maken.

Lees het artikel

23 mei Marktmiddag Rijksvastgoedbedrijf RVB: ontmoeten - uitwisselen - netwerken

De Marktmiddag van het Rijksvastgoedbedrijf RVB is een netwerkevent waar ontmoeten, uitwisselen en netwerken centraal staan. Directeuren, managers en bedrijfsleiders uit de bouw- en installatiebranche zijn uitgenodigd om op 23 mei deel te nemen aan de RVB Marktmiddag. Dit keer fysiek in het Nationaal Militair Museum in Soest.

Lees het artikel