Aannemersfederatie feliciteert Lagemaat Sloopwerken B.V. met de Koning Willem I prijs

Tijdens een feestelijke uitreiking zijn de winnaars bekend gemaakt van de Koning Willem I Prijzen 2024 in theater de Spiegel in Zwolle.

Lagemaat Sloopwerken B.V. ontving in de categorie MKB de ‘Oscar’ van het Nederlandse bedrijfsleven uit handen van erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima en voorzitter en president van De Nederlandsche Bank, Klaas Knot. Het was een avond vol spannende momenten waar de negen finalisten straalden in de schijnwerpers. In drie zogenaamde spotlight rondes, met videoportretten en interviews, deelden zij hun visie op ondernemen en hoe zij hun bedrijven voorbereiden op de... Lees het artikel

Filter berichten

Selecteer de gewenste onderwerpen

Hoofdlijnenakkoord basis voor versterken ondernemersklimaat in mkb-bouw & infra; uitwerking cruciaal

Het Hoofdlijnenakkoord biedt goede uitgangspunten om aan de problemen van maatschappelijke opgaves, zoals woningbouw, verduurzaming, bereikbaarheid en versnellen van procedures tegemoet te komen.

Een nieuw functie- en loongebouw voor de sector Bouw & Infra

Op 31 december 2024 wordt het nieuwe functie- en loongebouw ingevoerd. Om werkgevers en werknemers in de sector hier goed op voor te bereiden is een werkgroep van AFNL, CNV, FNV en Bouwend Nederland bezig met het organiseren van bijeenkomsten, het ontwikkelen van een website en het maken van voorlichtingsmateriaal en standaarddocumenten.

Lage-inkomensvoordeel voor werkgevers vervalt per 1 januari 2025

Vanaf volgend jaar vervalt de tegemoetkoming die werkgevers kunnen krijgen voor werknemers met een laag inkomen.