Bijwonen jaarcongres MKB Nederland op 13 juni

Dinsdag 13 juni organiseert MKB Nederland van 14.45 tot 18.00 uur haar jaarcongres in Den Haag. Ook u kunt daar bij zijn.

Stikstof, energie, verduurzaming, de arbeidsmarkt…. Nederland staat voor grote uitdagingen die niet alleen vragen om leiderschap, maar ook om ondernemerskracht. Ondernemers moeten dan wel de ruimte, tijd en het vertrouwen krijgen om te ondernemen! Hoe kijkt minister-president Mark Rutte hier tegenaan of SER-voorzitter Kim Putters. Indien u hier bij wilt zijn meldt u zich dan voor dinsdag 6 juni 2023 aan via deze link. Lees het artikel

Filter berichten

Selecteer de gewenste onderwerpen

Deelnemers kijken terug op geslaagde Bewust Veilig-dag 2023

De organisatie van de Bewust Veilig-dag op 29 maart 2023 kan terugkijken op een geslaagde editie. Dat blijkt uit de enquête onder de deelnemende bedrijven. De meesten van hen beoordeelden de dag met een ruime voldoende, met een 7,7 als gemiddelde waardering.

Gemeente Eindhoven winnaar MKB INFRA-AanbestedingsAward 2023

De MKB INFRA-AanbestedingsAward 2023 is gewonnen door de gemeente Eindhoven. Volgens de jury is Eindhoven de meest mkb-vriendelijke aanbesteder van infrastructurele werken.

Volandis webinar ‘Veilig werken met diisocyanaten (o.a. PUR)’

Nieuwe wet- en regelgeving wat betekent dit voor mijn bedrijf? Vanaf 24 augustus 2023 is het verplicht dat iedere werknemer die met diisocyanaten werkt, bijvoorbeeld in PUR-schuim, hier een speciale training voor heeft gevolgd. Wat betekent dit voor jouw bedrijf?