Tel mee met Taal - Subsidie voor werkgevers

Via Tel mee met Taal is er jaarlijks subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid onder werknemers. Tot en met 28 februari 2023 is het weer mogelijk om deze subsidie aan te vragen.

Voordelen Investeren in basisvaardigheden op de werkvloer (zoals taal, rekenen en/ of digitale vaardigheden) heeft verschillende voordelen. Niet alleen voor de werknemer zelf, maar ook voor jou als werkgever. Zo worden er minder fouten gemaakt op de werkvloer en werkstress én ziekteverzuim gaan omlaag. Ook krijgen werknemers doorgaans meer zelfvertrouwen en kunnen zelfstandiger werken. Veel werkgevers die geïnvesteerd hebben in een taalcursus op de werkvloer merken dat... Lees het artikel

Filter berichten

Selecteer de gewenste onderwerpen

Hoe vult uw bedrijf de Bewust Veilig-dag op 29 maart in?

Over twee maanden is het alweer tijd voor de Bewust Veilig-dag 2023.

Lees het artikel

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat: belangrijkste veranderingen per 1 januari 2023

Een prijsplafond voor gas en elektriciteit, aanscherping van de CO2-heffing voor de industrie en versoepeling van de subsidieaanvraag voor isolerende maatregelen voor woningeigenaren. Dat zijn enkele veranderingen op het terrein van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat die op 1 januari 2023 zijn ingegaan.

Lees het artikel

Nieuwe subsidieregeling proefprojecten Wet kwaliteitsborging

Binnen afzienbare tijd treedt de Wet kwaliteitsborging (Wkb) in werking. De formele voorlopige datum is 1 juli 2023, maar onze verwachting is dat het 1 januari 2024 wordt. Binnenkort verwachten we hieromtrent uitsluitsel.

Lees het artikel