Vrijdag 16 september openen we samen met de andere bewoners NOA, Van Gorcom Advocaten en Savantis ons nieuwe pand. Vanaf 15.00 uur openen we onze deuren, zodat iedereen alle kantoren, de gezamenlijke ontmoetingsruimte met vergaderruimtes en een nieuwe praktijkhal kunnen bekijken. We hopen u te mogen verwelkomen. Komt u ook?

Confettimoment

Om 16.30 uur is het officiële openingsmoment, mét een spetterende onthulling. Daar wilt u zeker bij zijn! Tussen 15.00 en 20.00 uur kunt u op uw gemak alle ruimtes en de foto-exposities bekijken. Natuurlijk zorgen wij voor lekkere hapjes, drankjes én een vrolijke noot, zodat u in een gezellige sfeer bij kunt praten met bekenden en nieuwe contacten kunt leggen.

Aanmelden

Voor de organisatie is het heel prettig om te weten op hoeveel gasten we kunnen rekenen. Als u zich nog niet heeft ingeschreven kunt u dat direct hier doen via de speciale inschrijfpagina die hiervoor is ingericht bij NOA. Ongeveer een week van tevoren sturen we u dan nog aanvullende informatie met een parkeeradvies. Wij kijken in ieder geval uit naar uw komst.