Bijna 850 bedrijven – opnieuw een recordaantal! – doen al mee en besteden elk op hun eigen manier aandacht aan veilig en gezond werken. Staat u voor deze editie nog niet op onze deelnemerslijst? Meld je dan snel aan om ook dit jaar het thema veiligheid de aandacht te geven die het nodig heeft.

Veiligheid versterkt als je samenwerkt

Dit jaar organiseren we de Bewust Veilig-dag onder het motto ‘Veiligheid versterkt als je samenwerkt’. Het is een motto waar veel mensen zich in zullen herkennen, want een veilige werklocatie creëer je met elkaar. Maar ook ketenbreed zoeken we de samenwerking op. De Bewust Veilig-dag is tenslotte in het leven geroepen om samen met de gehele bouw-, installatie-, infra- en onderhoudssector veilig werken te stimuleren en het aantal werkongevallen terug te dringen. Dat doen we met z’n allen; sluit u dus aan!

Invulling van de Bewust Veilig-dag
Wat doe je tijdens de Bewust Veilig-dag? Dat bepaalt ieder bedrijf helemaal zelf. Net als vorig jaar stellen wij wel diverse activiteiten en hulpmiddelen beschikbaar, zoals zes online toolboxsessies en de Bewust Veilig-krant. Maar ook eigen initiatieven moedigen we zoals altijd van harte aan. Neem een kijkje op onze inspiratiepagina om te zien hoe andere bedrijven vorig jaar de Bewust Veilig-dag invulden.

Meld je aan!
Hoe je de Bewust Veilig-dag invult, maakt dus niet uit. Als zoveel mogelijk bedrijven maar aandacht besteden aan veilig en gezond werken. Daarom hopen we dat u ook dit jaar weer meedoet. Meld je dus aan via onze aanmeldpagina en maak er op woensdag 27 maart een mooie en natuurlijk veilige dag van!