Is uw RI&E al klaar?

Een RI&E is verplicht voor elk bedrijf met werknemers in dienst. Het is de basis voor veilig en gezond werken met als doel de veiligheid en gezondheid te verbeteren. Dat betekent minder ongevallen, minder verzuim én minder arbeidsongeschiktheid. Oftewel, direct een belangrijke besparing op verschillende vlakken.

Actuele RI&E

Heeft u als organisatie de RI&E goed geregeld? Dan weet u zeker dat u goed zit bij een eventuele inspectie. Mocht de inspectie namelijk na melding van een ongeval constateren dat bepaalde risico’s slecht zijn afgedekt, dan kunt u een boete krijgen. Ook kan de verzekering weigeren uit te keren als een bedrijf geen RI&E heeft. De overheid stelt steeds meer eisen aan de inhoud  en actualiteit van de RI&E. De branche RIE is geactualiseerd. Bekijk wat voor u van toepassing is en pas dat eenvoudig aan.

Workshop

Volandis biedt u een handige tool waarbij voor veel functies de risico’s al in kaart zijn gebracht. Deze vindt in mijn.volandis.nl. Een RI&E invullen kan best een klus zijn en kunt u wel wat hulp gebruiken? Meld u dan aan voor de gratis online workshop RI&E op donderdag 23 juni van 15.00 tot 16.00 uur. Hier gaat een veiligheidskundige uitgebreid in op de nieuwe ontwikkelingen. 

Klik hier om u aan te melden.