Op 29 maart zal ieder deelnemend bedrijf stilstaan bij het thema veiligheid op het werk. Hoe? Dat bepaalt u helemaal zelf! Vanuit de organisatie bieden we u hulpmiddelen en inspiratie maar ook uw eigen initiatieven zijn natuurlijk van harte welkom!

Hulpmiddelen
In aanloop naar de Bewust Veilig-dag zal de organisatie u helpen om deze dag invulling te geven. Zo wordt er weer een Bewust Veilig-krant gepubliceerd, waarin we aandacht besteden aan (het aanpakken van) verschillende gevaren op het werk. Deze krant en het verdere programma voor de Bewust Veilig-dag delen we volgende maand via de nieuwsbrief, onze social media-kanalen en www.bewustveilig.com. Op de website vindt u nu al onze webshop met promotiemateriaal, waarmee u w bedrijf helpt om de Bewust Veilig-dag 2023 te promoten.

Inspiratiepagina
De afgelopen jaren zagen we ook veel leuke eigen initiatieven van deelnemende bedrijven voorbij komen! Zo werden er in 2022 toolboxen en gesprekken over veiligheid georganiseerd, zelfgemaakte (pub)quizzen en andere spellen gespeeld en zelfs eigen magazines en videoseries gemaakt. Meer voorbeelden die jouw bedrijf op weg kunnen helpen, vind je op de inspiratiepagina!

Deel jouw idee!
Uiteraard zijn we erg benieuwd hoe u de Bewust Veilig-dag 2023 beleeft of gaat invullen! Wilt u jw initiatief en eventuele foto's en video's met ons delen? Gebruik het contactformulier, mail ons op info@bewustveilig.com of tag ons op Instagram (@bewust_veilig) en/of Twitter (@bewustveilig)! Gebruik hierbij ook de hashtag #bewustveilig2023.