Op de agenda!

Alie Dijkstra nieuwe beleidssecretaris sociale zaken AFNL

Ali Dijkstra250Alie Dijkstra is bij Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra (AFNL) in dienst getreden als beleidssecretaris sociale zaken en arbeidsvoorwaarden. Dijkstra volgt Truus Remkes op, die per 1 januari jl. met pensioen is gegaan.

Mr. Alie Dijkstra (38) zal voor de Aannemersfederatie het beleid op het terrein van de sociale zekerheid en arbeidsvoorwaarden verder op de kaart gaan zetten en het arbeidsvoorwaardentraject voor de CAO Bouwnijverheid begeleiden.

Alie Dijkstra was de afgelopen zes jaar actief als Adviseur Arbeidsrecht en Sociale zekerheid bij de OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten). Daarvoor was zij Adviseur Ondernemersservice bij brancheorganisatie CBW-Mitex en Juridisch Consultant bij USG-Juristen Utrecht Dijkstra heeft een opleiding HBO Sociaal-Juridische Dienstverlening, aangevuld met een opleiding Rechten aan de Universiteit Utrecht.

1 april 2019