Verkiezingstour ‘MKB-aannemers willen bouwen!’

Om de problemen van de bouwsector – die in zeer zwaar weer verkeert - expliciet onder de aandacht van politici te brengen heeft Aannemersfederatie Nederland een bouwverkiezingstour langs Tweede Kamerleden georganiseerd. Anders dan anders heeft de Aannemersfederatie ervoor gekozen naar de politici toe te gaan. Henk Klein Poelhuis tijdens de verkiezingstour
Met twee colonnes bouwbusjes rijdt de verkiezingstour ‘MKB-aannemers willen bouwen’ door het land. De bouwbusjes zijn gevuld met pamfletten met actiethema’s om de bouw- en infrasector uit het slop te trekken. De woordvoerders van de negen grote politieke partijen krijgen pamfletten overhandigd, waarna korte straatdebatten met hen plaatsvinden over de wijze waarop de bouw uit de crisisput kan worden getrokken.

Programma
De twee colonnes bouwbusjes met daarin de voorzitters van de bij de Aannemersfederatie aangesloten branches en ondernemers doen op 3 september tussen 8.00 en 19.30 uur de volgende Tweede Kamerleden aan: CDA  - Eddy van Hijum, CU – Carola Schouten, D66 – Kees Verhoeven, Groen Links – Linda Voortman, PvdA – Jacques Monasch, PVV – Ino van den Besselaar, SGP – Kees van der Staaij, SP – Paulus Jansen en VVD – Betty de Boer.
De Noordelijke colonne rijdt van Sneek, via Groningen en Zwolle naar Utrecht en Gorinchem. In het Midden en Westen van het land komt de tour in Nootdorp, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Gorinchem.
De actie ‘MKB-aannemers willen bouwen!’ wordt ondersteund met radiospotjes op Radio 1.

Actiethema's
Aannemersfederatie Nederland heeft een dertiental actiethema’s benoemd (klik op link voor meer informatie):

Omroep Friesland

Bekijk de uitzending van Omroep Friesland met Tweede Kamerlid Jacques Monasch.

RTV Oost
Bekijk de uitzending van RTV-Oost met Tweede Kamerlid Eddy van Hijum: http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=149772