Uitnodiging NK 2019 Machinaal Straten

Logo VMSDe Vereniging Modern Straatwerk organiseert op 14 juni 2019 van 10.30 tot 17.30 uur in samenwerking met InfraMensen Zuid in het kader van haar jubileumjaar het NK 2019 Machinaal Straten in Oss. Doe mee met een team en ga de strijd aan om de titel ‘Nederlands Kampioen Machinaal Straten’.

De wedstrijdopdracht bestaat uit het machinaal bestraten van twee vakken van 6 bij 3,5 m2, één vak met gebakken dikformaat in keperverband, het andere aansluitende vak met betonstraatsteen in keiformaat in visgraatverband. Het stellen van de banden en het aanbrengen van een kolk met molgoot tussen de vakken vormen onderdelen van de opdracht. Alle pakketten worden door de VMS in elleboogverband aangeleverd. Uiterlijk twee weken voor de wedstrijd ontvangen de teams alle technische informatie met betrekking tot de opdracht. Er wordt zowel op kwantiteit als op kwaliteit gejureerd.

Er is plek voor maximaal 10 teams. Een team mag uit maximaal 4 mensen bestaan.
Bij meer dan 10 inschrijvingen wordt er geloot. Deelname is gratis.
Voor de eerste drie plekken op het NK zijn mooie prijzen beschikbaar en iedereen krijgt een blijvende herinnering.

We verwachten veel bezoekers en fans zijn van harte welkom. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Schrijf je hier in.

Datum: Vrijdag 14 juni 2019
Tijd: 10.30 – 17.30 uur
Locatie: Oss (nabij Aengelbertlaan)

We zien je graag op 14 juni!!

De VMS is hét platform voor alle partners in de keten en staat voor maatschappelijk verantwoord straatwerk. De VMS werkt aan een moderne, gezonde en duurzame bestratingsbranche, op basis van wederzijds respect en verantwoordelijkheid.
De VMS zet zich in voor kwaliteitsverbetering van straattechnieken met aandacht voor gezondheid en welzijn van mens en werk met respect voor de omgeving.